728 x 90

Да възстановиш Mercedes G-Class до съвършенство

Mercedes-Benz G-Class е определено сред най-предпочитаните автомобили що се отнася до тунинг сцената. Виждали сме какви ли не разработки по темата, но със сигурност не сме се наслаждавали на подобна идея. В случая става дума за проект от фирмата Expedition Motor Company, която се зае с доработката на G от началото на 90-те години. И то

Mercedes-Benz G-Class е определено сред най-предпочитаните автомобили що се отнася до тунинг сцената. Виждали сме какви ли не разработки по темата, но със сигурност не сме се наслаждавали на подобна идея.

В случая става дума за проект от фирмата Expedition Motor Company, която се зае с доработката на G от началото на 90-те години. И то във военна спецификация.

Колата, която виждате в галерията, е оригинално сглобена през 1992 година. Тунинг фирмата се заема да я възстанови и доработи изцяло, като за целта я разглобява буквално на съставните й части.

Абсолютно всеки компонент от джипката преминава през възстановяване или подмяна с нов елемент. В това число влизат окачването, спирачките, моторът и скоростната кутия.

Не липсват и доработки, които да направят военния G-Class малко по-съврменен. Например, лесно се забелязват диодните стопове и фарове, които приближават модела до неговия модерен наследник от 2018 година.

Цената на автомобила след доработката е приблизително 90 000 долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт