728 x 90

Щракнаха обновения Mercedes E-Class преди дебюта му

    За никого не е тайна, че Mercedes-Benz готви обновление за една от най-популярните си моделни серии. E-Class ще получи фейслифт по-късно тази година, като вече можем да видим и част от промените по екстериорния дизайн. Снимка от поточна линия на немската фирма показва задницата на топ версията AMG 63. За това свидетелстват накрайниците на изпускателната

    За никого не е тайна, че Mercedes-Benz готви обновление за една от най-популярните си моделни серии. E-Class ще получи фейслифт по-късно тази година, като вече можем да видим и част от промените по екстериорния дизайн.

    Снимка от поточна линия на немската фирма показва задницата на топ версията AMG 63. За това свидетелстват накрайниците на изпускателната система, интегрирани в задната броня.

    Промени ще има и в кабината, където ще открием актуалното поколение на инфотейнмънт системата MBUX, както и нов волан.

    В двигателната гама Mercedes обещава седем хибридни версии, между които нов 2.0-литров турбо мотор и хибридизиран 3.0-литров "шестак".

    Премиерата на модела е насрочена за по-късно тази година, като точната дата все още не е известна. Допускаме, че дебютът може да се случи и в Женева през март.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт