728 x 90

Ford Bronco дебютира на 18 март?

Само часове след като се появиха снимки на възродената джипка Ford Bronco стана ясно, че возилото ще се появи официално на 18 март тази година.  Информацията не идва директно от Ford, което я прави не задължително достоверна, но все пак идва от източник близък до марката – форумът за фенове Bronco6G. Точно потребители на същия

Само часове след като се появиха снимки на възродената джипка Ford Bronco стана ясно, че возилото ще се появи официално на 18 март тази година.

 Информацията не идва директно от Ford, което я прави не задължително достоверна, но все пак идва от източник близък до марката – форумът за фенове Bronco6G.

Точно потребители на същия форум, разпространиха снимки на Bronco и Bronco Sport. Най-вероятно става дума за предсерийни прототипи, които ще бъдат маскирани и ще преминат към тестове на публични пътища.

Машините ще имат относително компактен размер и най-вероятно ще залагат на 2.3-литров EcoBoost мотор, а не е изключено да видим и хибридна система. Говори се и за 2.7-литров V6 битурбо агрегат за по-големия модел.

Засега марката не възнамерява да продава Bronco в Европа.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт