728 x 90

Първа снимка от комбито на Alfa Romeo Giulia

    Моделната офанзива на Alfa Romeo продължава с пълна сила, като съвсем скоро очакваме премиерата на комби версия на Giulia. Това най-вероятно ще се случи още през март следващата година по време на изложението в Женева, а сега имаме възможност да хвърлим първи поглед към машината. Изтекло изображение показва комбито с отворен капак, който за жалост

    Моделната офанзива на Alfa Romeo продължава с пълна сила, като съвсем скоро очакваме премиерата на комби версия на Giulia. Това най-вероятно ще се случи още през март следващата година по време на изложението в Женева, а сега имаме възможност да хвърлим първи поглед към машината.

    Изтекло изображение показва комбито с отворен капак, който за жалост скрива дизайна на почти целия автомобил. Все пак, виждаме, че стоп светлините ще имат различна форма, а цялостното усещане за задницата ще бъде по-спортно.

    По-практичната версия на модела няма да предложи технически разлики спрямо седана, като това означава, че клиентите ще имат право на избор от 2.0 турбо бензин, 2.2 дизел и върховия 2.9 с шест цилиндъра и две турбини.

    Детайли относно размера на багажника се очакват през март на изложението в Женева.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт