728 x 90

Май се задава супер луксозен Range Rover с две врати

Дните на Range Rover SVAutobiography като абсолютен флагман в моделната гама на Land Rover може би са преброени. Моделът беше обновен за 2018 година, като цената му надхвърля 200 000 долара, но на високите етажи в компанията вече обмислят нов най-скъп и луксозен модел. По думите на Гери МакГовърн, ръководител на дизайна в Land Rover, логично

Дните на Range Rover SVAutobiography като абсолютен флагман в моделната гама на Land Rover може би са преброени. Моделът беше обновен за 2018 година, като цената му надхвърля 200 000 долара, но на високите етажи в компанията вече обмислят нов най-скъп и луксозен модел.

По думите на Гери МакГовърн, ръководител на дизайна в Land Rover, логично развитие на бранда ще бъде да представя още по-луксозни и изискани модели. 

Макар и не директно, той загатва, че на върха на хранителната верига може да застане чисто нов представител на гамата Range Rover – модел с две врати и изключително луксозно оборудване. Целта е той да бъде разработен с помощта на SVO, дивизията за специални доработки на британската марка.

Интересното е, че едновременно с това Land Rover възнамерява да спре двувратата версия на малкия Range Rover Evoque, като за това решение се цитират относително слабите продажби на тази версия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт