728 x 90

Висококачествени горива OMV MaxxMotion за участниците в Кола на Годината в България

Предстои същинската част от Автомобил на Годината в България 2018 – избирането на победителите в отделните шест категории, както i коронясването на един от тях за абсолютен победител в конкурса. През изминалия уикенд журито, съставено от членове на сдружението Прес-Авто Клуб България, изпробва възможностите на участниците в тазгодишното издание на надпреварата. Общият тест-драйв се състоя с

Предстои същинската част от Автомобил на Годината в България 2018 – избирането на победителите в отделните шест категории, както i коронясването на един от тях за абсолютен победител в конкурса.

През изминалия уикенд журито, съставено от членове на сдружението Прес-Авто Клуб България, изпробва възможностите на участниците в тазгодишното издание на надпреварата. Общият тест-драйв се състоя с любезното домакинство на столичния Ринг Мол и новия ресторант Roma Bene.

На всички автомобили беше даден равен, но силен старт чрез горивата от серията MaxxMotion на верига бензиностанции ОMV. Бензинът и дизелът MaxxMotion притежават отлични характеристики за надеждна работа на автомобила при всякакви зимни условия, а точно на студ и сняг попаднаха журналистите по време на теста през уикенда.

OMV MaxxMotion Diesel е висококачествено гориво, разработено в Австрия от екипа за разработки на компанията и позволява отлично представяне на двигателя за всякакви зимни условия. С гранична точка на филтруемост до -33°C, OMV MaxxMotion Diesel е перфектното решение за леко и безпроблемно шофиране дори и в студените зимни дни.

Зад рекламната кампания за зимните горива на OMV България застава популярният актьор Захари Бахаров „OMV MaxxMotion Diesel е предпочитаният от мен, за всякакви зимни условия, дизел в България. Мога да разчитам на това, че дори при сурови студове, той позволява безпроблемен старт и работа на двигателя."

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт