728 x 90

Концепт KIA SP дебютира в Индия

Както обеща преди известно време, KIA показа изцяло новия си концептуален автомобил SP по време на изложението в Делхи. Машината предшества сериен автомобил от същия клас, който ще се продава на пазара в Индия. Корейците обещават, че атрактивната визия ще се запази при серийния модел, като само малка част от дизайна ще бъде променена, за

Както обеща преди известно време, KIA показа изцяло новия си концептуален автомобил SP по време на изложението в Делхи. Машината предшества сериен автомобил от същия клас, който ще се продава на пазара в Индия.

Корейците обещават, че атрактивната визия ще се запази при серийния модел, като само малка част от дизайна ще бъде променена, за да отговаря на различни производствени изисквания.

На изложението в Делхи KIA отбелязва дебюта си на местния пазар, като на разположение за потребителите за още доста модели на фирмата – Picanto, Rio, Stonic, Cerato, Cee’d, Soul EV, Cadenza, Stinger, Mohave, Sorento, Sportage, Grand Carnival, Niro PHEV и Optima Hybrid.

Корейците готвят друга голяма премиера за задаващото се изложение в Женева в началото на следващия месец. Става дума за следващото поколение Ceed.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт