728 x 90

Rolls-Royce не планира по-малък SUV от Cullinan

    Макар и Cullinan, първият в историята високопроходим автомобил на Rolls-Royce, вече да надхвърля очакванията на фирмата като продажби, тя не планира да пуска други подобни модели. Босът на RR, Toрстен Мюлер, коментира в скорошно интервю пред Autocar, че производителят не вижда достатъчно голям пазар за по-малък супер луксозен висок автомобил. "Не, определено не. Ще се

    Макар и Cullinan, първият в историята високопроходим автомобил на Rolls-Royce, вече да надхвърля очакванията на фирмата като продажби, тя не планира да пуска други подобни модели.

    Босът на RR, Toрстен Мюлер, коментира в скорошно интервю пред Autocar, че производителят не вижда достатъчно голям пазар за по-малък супер луксозен висок автомобил.

    "Не, определено не. Ще се движим с течението." Макар и това категорично да затваря вратата за възможен втори SUV модел, все пак малка пролука остава открехната с репликата "никога не казвай никога."

    Интересно ще бъде да разеберем, дали Rolls-Royce не планира все пак да лансира "купе" версия на Cullinan, тъй като основният конкурент, Bentley Bentayga, скоро ще получи такава форма на каросерията.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт