728 x 90

Искате да станете пилот? Сега Porsche ви дава тази възможност!

    Всяко момче поне за миг си е мечтало да стане истински автомобилен състезател. За тези, за които мечтата е останала жива до днес, Porsche има доста интересно предложение. Немската марка стартира надпревара, която трябва да излъчи един победител, който ще кара състезателен автомобил 911 GT3 RS. Преди това, той ще трябва да се пребори със

    Всяко момче поне за миг си е мечтало да стане истински автомобилен състезател. За тези, за които мечтата е останала жива до днес, Porsche има доста интересно предложение.

    Немската марка стартира надпревара, която трябва да излъчи един победител, който ще кара състезателен автомобил 911 GT3 RS. Преди това, той ще трябва да се пребори със съпротивата на множество съперници – както виртуално, така и на истинска писта.

    Всичко ще започне с квалификации в играта Forza Motorsport 7. След това ще се проведе специално събитие в Кьолн, където победителите от тези квалификации ще се изправят един срещу друг.

    Четиримата най-добри тук ще заминат за тестове на истински автомобил, които ще се проведат на пистата на марката в Лайпциг в края на август. След това, упражнението ще се повтори през октомври на Хунгароринг. 

    Най-добрият ще получи правото да се включи в сесията Porsche Master Cup Training, която е планирана за Барселона от 25 до 28 октомври.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт