728 x 90

Bugatti възражда Atlantic

    Bugatti ще възроди легендарно моделно име. Atlantic ще се завърне в употреба по време на изложението в Женева през следващата седмица като очакванията са машината са огромни. Смята се, че французите ще представят модерна версия на класическия си модел, от който са сглобени само четири бройки. Този път серията ще бъде още по-ексклузивна, тъй като

    Bugatti ще възроди легендарно моделно име. Atlantic ще се завърне в употреба по време на изложението в Женева през следващата седмица като очакванията са машината са огромни.

    Смята се, че французите ще представят модерна версия на класическия си модел, от който са сглобени само четири бройки. Този път серията ще бъде още по-ексклузивна, тъй като най-вероятно ще има само един екземпляр.

    Говори се, че той е поръчан от бившия CEO на Volkswagen Group – Фердинанд Пийх, който бил готов да плати над 18 милиона долара за сделката. Именно тази сума е мотивирала компанията да създаде единствения по рода си автомобил.

    Дори и при тази умопомрачителна цена, новият Atlantic ще бъде доста по-евтин от своя предшественик. Смята се, че на света са останали само три екземпляра от оригиналния модел, като един от тях се продаде за над 30 милиона долара през 2011 г.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт