728 x 90

1 от 9 бройки Bugatti Chiron Super Sport е вече със софийска регистрация

Собственикът на транспортната компания Биомет – господин Ваньо Алексиев, неведнъж е „събирал очите“ на родните автомобилни ентусиасти със своите скъпи и екзотични четириколесни придобивки. През годините той стана център на вниманието с различни модели на Rolls-Royce, както и с Bugatti Chiron, а преди броени седмици се появиха снимки и на българско Lamborghini Sian (чието производство

Собственикът на транспортната компания Биомет – господин Ваньо Алексиев, неведнъж е „събирал очите“ на родните автомобилни ентусиасти със своите скъпи и екзотични четириколесни придобивки. През годините той стана център на вниманието с различни модели на Rolls-Royce, както и с Bugatti Chiron, а преди броени седмици се появиха снимки и на българско Lamborghini Sian (чието производство е ограничено в тираж от едва 63 бройки, а цената му надхвърля три милиона евро), за чийто собственик отново е спряган Ваньо Алексиев.

Вчера в Instagram страницата си половинката на собственика на Биомет – Цвети Василева, се похвали с още една доста интересна придобивка на заможното семейство. А именно – Bugatti Chiron Super Sport, която е една от най-редките версии на суперавтомобила, има осемлитров W16 двигател с четири турбокомпресора и 1600 конски сили. Струва между 3.5 и 4 милиона евро без данъци и такси (базова ориентировъчна цена без допълнително оборудване и допълнителна индивидуализация).

Прочети още:
4 гуми не са достатъчни? Нека ги направим 6!

Други постове на Василева в Instagram подсказват, че машината е била предадена на семейството на пистата Пол Рикар.

Източник: AMS.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт