728 x 90

Продават десетки бивши военни Mercedes G-Class в Германия

Дилърът Autohaus Lorinser, намиращ се в близост до Щутгарт в Германия, предлага на клиентите си 35 екземпляра бивши военни автомобили Mercedes-Benz G-Class. По-точно, возилата са от серията Puch G, което означава, че първоначално са били предназначени за пазарите в Австрия или Швейцария. Сглобени са от Magna Steyr в Грац. Различните екземпляри са на различни километри,

Дилърът Autohaus Lorinser, намиращ се в близост до Щутгарт в Германия, предлага на клиентите си 35 екземпляра бивши военни автомобили Mercedes-Benz G-Class.

По-точно, возилата са от серията Puch G, което означава, че първоначално са били предназначени за пазарите в Австрия или Швейцария. Сглобени са от Magna Steyr в Грац.

Различните екземпляри са на различни километри, но като цяло всички изглеждат в доста добро състояние. Най-експлоатираната машина има над 200 000 километра, а някои джипки са с далеч под 100 000 км.

Най-евтиният модел се продава за малко над 15 000 евро, а най-скъпият – изцяло възстановен и подновен – се котира за над 45 000 евро.

Всички екземпляри се задвижват от бензинов мотор със 116 к.с. и автоматична скоростна кутия. Предаването на всички е 4х4.

Вижте обявите тук.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт