728 x 90

Продадоха филмов Ford Mustang за рекордните $3.4 млн.

По време на поредния аукцион, организиран от Mecum, нов собственик намери оригиналния филмов екземпляр на Ford Mustang Bullitt. Машината ще смени собствеността си срещу 3.4 милиона долара, което е абсолютен рекорд за Ford Mustang на търг до момента. Оригиналната цена на машината е била само 3400 долара. Дълго време се смяташе, че возилото, което бе

По време на поредния аукцион, организиран от Mecum, нов собственик намери оригиналния филмов екземпляр на Ford Mustang Bullitt.

Машината ще смени собствеността си срещу 3.4 милиона долара, което е абсолютен рекорд за Ford Mustang на търг до момента. Оригиналната цена на машината е била само 3400 долара.

Дълго време се смяташе, че возилото, което бе управлявано от Стив МакКуин в Bullitt, е изгубено, но преди няколко години колата се завърна. Оказа се, че десетилетия наред е била шофирана като автомобил за всеки ден въпреки легендарния си статут.

Интересно ще бъде да видим каква ще бъде съдбата на този Mustang. Мнозина фенове казват, че той трябва да бъде напълно възстановен, но други твърдят, че най-доброто решение е той да запази оригиналния си вид.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт