728 x 90

Skoda Vision IN дебютира в Индия

Skoda представи близкия до серийна версия прототип Vision IN по време на автомобилното изложение Ню Делхи. Возилото загатва за модел, който ще се появи на местния пазар след около една година. Концептът споделя обща платформа с дебютиралия по време на същото събитие Volkswagen Taigun. Става дума за модифицирана версия на архитектурата MQB A0. Студията разива

Skoda представи близкия до серийна версия прототип Vision IN по време на автомобилното изложение Ню Делхи. Возилото загатва за модел, който ще се появи на местния пазар след около една година.

Концептът споделя обща платформа с дебютиралия по време на същото събитие Volkswagen Taigun. Става дума за модифицирана версия на архитектурата MQB A0.

Студията разива дизайнерските идеи на кросоувърите на марката за европейския пазар като добавя интересен елемент – осветена радиаторна решетка. Очаква се той да остане характеристика само на прототипа.

Извън тази подробност, очакваме серийния модел да бъде почти идентичен с концепта. На размери джипката е малко по-голяма от европейксия Kamiq и използва един от неговите двигатели – 1.5-литровия TSI турбо бензин със 150 к.с.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт