728 x 90

WEY VV7 GT Pro е интересен китайски кросоувър

WEY надали е позната марка на мнозина в Европа. Брандът е китайски и към този момент продава продукцията си само на родна земя. Компанията представи новия си флагмански джип, който носи сложното име VV7 GT Pro. Има компактни размери и доста агресивна визия. Впечатление прави оцветяването на каросерията. Макар и всички панели да са черни, то

WEY надали е позната марка на мнозина в Европа. Брандът е китайски и към този момент продава продукцията си само на родна земя.

Компанията представи новия си флагмански джип, който носи сложното име VV7 GT Pro. Има компактни размери и доста агресивна визия.

Впечатление прави оцветяването на каросерията. Макар и всички панели да са черни, то половината от тях са лакирани, а броните и арките на калниците са в черен мат.

В задната част откриваме и доста интересен панел под бронята. Дизайнът му и оформлението на ауспуховите тръби ни напомнят на няколко европейски модела, включително и Lamborghini Urus.

Под капака китайците слагат 2.0-литров турбо бензинов мотор с 224 к.с. Той изпраща тяга до четирите колела посредством 4х4 система и 7-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт