728 x 90

Още един тийзър от новия Opel Mokka

    Името на модела и емблемата на марката са поставени в центъра на дизайна на новото поколение. Същото важи и за самата нова Mokka – първият модел на Opel, който носи уверено името си централно върху задната врата под емблемата на марката с легендарната мълния. Там той е идеално видим и четлив за всички и е

    Името на модела и емблемата на марката са поставени в центъра на дизайна на новото поколение. Същото важи и за самата нова Mokka – първият модел на Opel, който носи уверено името си централно върху задната врата под емблемата на марката с легендарната мълния.

    Там той е идеално видим и четлив за всички и е умишлено лишен от обичайните досадни допълнения като нива на оборудването или съкращения на работния обем. Новият Opel Mokka обозначава себе си само с „Mokka“ – или „Mokka“ с логичното допълнение на малката буква „e“ при изцяло електрическата версия на новия модел.

    „Надписът с името на модела илюстрира абсолютната прецизност на новата Mokka“, посочва вицепрезидентът дизайн на Opel Марк Адамс. „Фино изработеният надпис е изтеглен в широк хоризонтален формат и е поставен самоуверено по начин, който подчертава допълнително ширината на каросерията. Централното му разположение съответства напълно на стилистичната философия на „компаса” на Opel, където основните визуални елементи са разположени по вертикалната и хоризонталната ос. Електрическата версия Mokka-e поставя началото на нова ера за марката Opel, в която формата и функцията са свързани по перфектен начин – напълно в германските традиции."

    Новото поколение на Opel Mokka е с изцяло нов дизайн, а доставките до първите клиенти ще започнат в началото на 2021 година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт