728 x 90

Bentley празнува 100-годишнина с книга за 260 000 долара

Тази година Bentley празнува един век от поставянето на началото си като компания. Британците решиха да отбележат повода с уникална книга за своята история, която тежи цели 30 килограма. Книгата носи името The Bentley Centenary Opus и проследява историята на важните хора, години и модели за марката. На предната корица се поставя емблема на марката, която

Тази година Bentley празнува един век от поставянето на началото си като компания. Британците решиха да отбележат повода с уникална книга за своята история, която тежи цели 30 килограма.

Книгата носи името The Bentley Centenary Opus и проследява историята на важните хора, години и модели за марката. На предната корица се поставя емблема на марката, която е едно към едно с логата, които виждаме по самите автомобили Bentley.

Каталогът ще се произведе в три лимитирани версии, като тази с име Mulliner от тях ще бъде изготвена в едва 100 копия. За кориците й се използва кожа като тази, която Bentley слага върху своите седалки.

Най-ценното издание ще е в тираж от само седем бройки, като всяка една от тях ще има цена от 260 000 долара. Това превръща книгата в най-вероятно най-скъпата в историята на индустрията до момента.

 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт