728 x 90

Bentley Beverly Hills Collection: Светли пастелни тонове за богаташи

Bentley Beverly Hills поръча на Mulliner одежди за три съвсем специални модела Continental GTC. Те са изпълнени в изключителни пастелни цветове. Наричат се Jetstream II, Sage Green и Hollywood Blush Pink и всички са цветове на боя от асортимента за специални заявки на Mulliner – отдела на Bentley, който задоволява много специални изисквания на клиента. Пастелните

Bentley Beverly Hills поръча на Mulliner одежди за три съвсем специални модела Continental GTC. Те са изпълнени в изключителни пастелни цветове.

Наричат се Jetstream II, Sage Green и Hollywood Blush Pink и всички са цветове на боя от асортимента за специални заявки на Mulliner – отдела на Bentley, който задоволява много специални изисквания на клиента. Пастелните цветове могат да бъдат открити върху моделите от извънредната серия Bentley Continental GTC, поръчана ексклузивно на Mulliner от Bentley Beverly Hills в чест на златната ера на Холивуд – 20-те години на миналия век, епохата на ар деко.

Първият от трите модела на специалното издание Continental GTC Speed от Бевърли Хилс разполага със синьо покритие Jetstream II както на каросерията, така и на 22-цоловите джанти с десет спици и фини ивици по ръба на колелото. Интериорът се отличава с комбинация от кожи със син и ленен цвят и съответните контрастни шевове. Апликациите в кабината използват същите цветове. Като фино намигване към златната ера на Холивуд, осветените прагове на вратите са с надпис „The Beverly Hills“ с шрифт от 30-те години на миналия век.

Всеки модел е уникален

Вторият специален модел възприема спецификациите на първата версия, но залага на пастелния нюанс Sage Green като доминиращ екстериорен цвят на каросерията и джантите. Интериорната комбинация разчита на ленено и Cumbrian Green – за кожата и гарнитурите. 

Третата версия е издокарана в розово Hollywood Blush с интериор от ленена и наситеночервена кожа Cricketball. При специалните модели обаче са спестени характерните за онова време гуми с бели стени. В замяна на това всички версии разполагат със спецификации  Styling, Touring и City. Общото между тях е двигателят W12 с мощност 659 к.с. под предния капак. Максималната скорост от 335 км/ч изглежда добре на хартия, но не е много подходяща за разходки по булевардите на Бевърли Хилс. Всеки модел е уникален.

Представителството на Bentley в Бевърли Хилс възложи на Mulliner да изработи три модела Continental GTC Speed в изключителни пастелни цветове. Като колекция Bentley Beverly Hills, триото е предназначено да напомня за златния век на Холивуд.

Източник: AMS.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт