728 x 90

Карлос Таварес е Личност на Годината в авто индустрията

    Силната ръка в концерна PSA – Карлос Таварес, бе обявен за Личност на Годината в автомобилната индустрия. Наградата се избира и връчва от същото жури, което гласува за Световен Автомобил на Годината. Таварес получава отличието след усърдната си работа във френската фирма, която успя да се върне към доходоносност след финансовата криза. Освен това, Таварес

    Силната ръка в концерна PSA – Карлос Таварес, бе обявен за Личност на Годината в автомобилната индустрия. Наградата се избира и връчва от същото жури, което гласува за Световен Автомобил на Годината.

    Таварес получава отличието след усърдната си работа във френската фирма, която успя да се върне към доходоносност след финансовата криза. Освен това, Таварес изигра решаваща роля за придобиването на Opel от General Motors преди три години.

    „За мен е голяма чест да получа тази престижна награда, която искам да посветя на всички служители на PSA, на нейните отговорни и взискателни социални партньори и на надзорния съвет, който гарантира ефективно управление“, коментира Таварес.

    Наградата на 61-годишния португалец трябваше да бъде връчена по време на изложението в Ню Йорк, което бе отложено за август поради епидемията с коронавирус.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт