728 x 90

Управителят на Suzuki подаде оставка

    Suzuki започна да търси отговорност на своите управляващи по повод скандала с грешния метод за изчисляване на разход на гориво. Четвъртият по големина производител в Япония се разделя със своя CEO – Осаму Сузуки. Все още не е ясно кой ще заеме неговия пост, но е ясно, че той остава на служба в компанията. След

    Suzuki започна да търси отговорност на своите управляващи по повод скандала с грешния метод за изчисляване на разход на гориво. Четвъртият по големина производител в Япония се разделя със своя CEO – Осаму Сузуки.

    Все още не е ясно кой ще заеме неговия пост, но е ясно, че той остава на служба в компанията. След 40 години в нея се пенсионира Осаму Хонда, също заемащ висока ръководна позиция.

    В официални изявление от Suzuki става ясно, че тези действия имат директна връзка със сриващата се репутация на производителя следствие на скандала.

    Освен маневрите на високите управленчески етажи, голяма част от ръководните служители в компанията ще получат намалени бонуси за финансовата година 2015.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт