728 x 90

И McLaren P1 част от сервизната акция за Takata

    Един от най-ексклузивните автомобили на пазара в момента, McLaren P1, също ще бъде привикан за смяна на въздушните възглавници. Причината е, че спортната машина е оборудвана с еърбези от Takata, японският производител, който предизвика най-голямата сервизна кампания в историята на автомобилната индустрия. Освен P1, към акцията се присъединяват и други суперколи. Това са Audi R8,

    Един от най-ексклузивните автомобили на пазара в момента, McLaren P1, също ще бъде привикан за смяна на въздушните възглавници. Причината е, че спортната машина е оборудвана с еърбези от Takata, японският производител, който предизвика най-голямата сервизна кампания в историята на автомобилната индустрия.

    Освен P1, към акцията се присъединяват и други суперколи. Това са Audi R8, McLaren 570S, Fisker Karma и Lexus LFA. Нещо повече, цялата моделна гама на Ferrari от 2016 подлежи на ремонт в това отношение.

    Към момента са ремонтирани над 12 милиона въздушни възглавници, като с най-много бройки се е отчел Honda. Това са обаче само около 20 процента от всички дефектни елементи, които трябва да бъдат ревизирани.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт