728 x 90

Собствениците на бюджетни коли са по-доволни от тези на премиум

Ново проучване на британското издание Auto Express сочи, че собствениците на автомобили с разумни цени са по-доволни от покупката си, отколкото тези на скъпи и премиум машини. 16-тото годишно проучване Driver Power обхваща пазара във Великобритания, който обаче до голяма степен може да се смята за показателен за цяла Европа. Според него, собствениците на Skoda Superb

Ново проучване на британското издание Auto Express сочи, че собствениците на автомобили с разумни цени са по-доволни от покупката си, отколкото тези на скъпи и премиум машини.

16-тото годишно проучване Driver Power обхваща пазара във Великобритания, който обаче до голяма степен може да се смята за показателен за цяла Европа.

Според него, собствениците на Skoda Superb са най-щастливи, като около 95 процента от тях посочват, че не съжаляват от избора си.

Веднага след това се нарежда друг модел на чехите, Yeti, следван от Lexus RX, единственият премиум модел в челната петица, Toyota RAV4 и KIA Ceed.

Като цяло, хората, взели участие в изследването, са доволни от покупката си, като средната задоволителност е 89.5 процента. Разпитани са били общо над 70 000 потребителя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт