728 x 90

Mercedes-Maybach GLS със стартова цена от 298 000 лв в България

Mercedes-Benz вече приема поръчки за Maybach GLS и в България като актуалната ценова листа на модела от август тази година показва стартова цена от 298 000 лева с ДДС. Срещу тази сума ще получите автомобил Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC+ с мощност от 557 к.с. Моторът е 4.0-литров V8, а скоростната кутия – 9-степенен автоматик. Возилото има

Mercedes-Benz вече приема поръчки за Maybach GLS и в България като актуалната ценова листа на модела от август тази година показва стартова цена от 298 000 лева с ДДС.

Срещу тази сума ще получите автомобил Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC+ с мощност от 557 к.с. Моторът е 4.0-литров V8, а скоростната кутия – 9-степенен автоматик.

Возилото има относително позната външност, тъй като се базира на последно поколение GLS. Добрата новина е, че продуктът на Maybach има характера на сериен модел, за разлика от предишното си SUV творение – лимитираният G650 Landaulet.

Разбира се, фокусът тук пада върху кабината. Луксът там е на ниво, което не можете да срещнете при стандартен модел на Merc, като основно за това спомага липсата на трети ред седалки. Сега налични са само четири единични и супер луксозни кресла.

Оборудването включва комплект за шампанско, подвижни масички, инфотейнмънт система за втория ред седалки и хладилник. Екстри като отопляеми, вентилирани и масажиращи седалки са част от стандартното оборудване.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт