728 x 90

Mercedes-Maybach S 680 Haute Voiture – специална дизайнерска серия от 150 автомобила

Една от най-луксозните и екстравагантни версии на S-класа Maybach, създавани досега. По-рано миналата година Mercedes показа концептуален модел на базата на Maybach S-класа, който носеше допълнителното наименование Haute Voiture. Автомобилът се открояваше с двуцветното си лаково покритие в синьо и розово златно. Сега специалната модификация влиза в серийно производство, като ще бъде направена силно лимитирана

Една от най-луксозните и екстравагантни версии на S-класа Maybach, създавани досега.

По-рано миналата година Mercedes показа концептуален модел на базата на Maybach S-класа, който носеше допълнителното наименование Haute Voiture. Автомобилът се открояваше с двуцветното си лаково покритие в синьо и розово златно. Сега специалната модификация влиза в серийно производство, като ще бъде направена силно лимитирана серия от едва 150 бройки.

Автомобилът може да се похвали със специално създадени за него колела в син цвят, докато интериорът е решен основно в тъмно синьо, бледо бежово и кафяво. Част от седалките и вътрешните  панели на вратите получили тапицерия със специална графика, а тавана и други части от седалките имат ексклузивен дизайн с емблемата на Mercedes.

Клиентите на редкия автомобил ще получат и специални аксесоари към него, като например ръчно изработена подаръчна кутия, която съдържа поредният номер на автомобила, умален модел на автомобила, както и ключодържател. В допълнение е предвидено и покривало за автомобила, разбира се, отново със специален дизайн и с логото Haute Voiture. Както подобава, разработен е и специален комплект чанти за модела.

Източник: ams.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт