728 x 90

Bridgestone спонсор на над 75 спортисти за Олимпиада 2020

Bridgestone Corporation сформира най-големия си досега глобален екип от спортисти в Отбор Bridgestone в подкрепа на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020, които ще се проведат в дома на глобалната централа на компанията. Непрекъснато разширяващият се глобален списък на компанията със спортни посланици в Отбор Bridgestone сега включва над 75 спортисти от над 20 ключови

Bridgestone Corporation сформира най-големия си досега глобален екип от спортисти в Отбор Bridgestone в подкрепа на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020, които ще се проведат в дома на глобалната централа на компанията. Непрекъснато разширяващият се глобален списък на компанията със спортни посланици в Отбор Bridgestone сега включва над 75 спортисти от над 20 ключови пазара и 34 различни спорта.

Отборът включва имена като: Мария Хосе Гранато (хокей на трева) от Аржентина; Хийт Дейвидсън (тенис в инвалидни колички) и Джо Ингълс (баскетбол) от Австралия; Дарлан Романи (лека атлетика) от Бразилия; Арън Браун (лека атлетика) от Канада; Чен Лонг (бадминтон) от Китай; Шарлот Боне (плуване) от Франция; П.В. Синдху (бадминтон) от Индия; Грегорио Палтриниери (плуване) от Италия; Косуке Хагино (плуване) и Манами Танака (тенис в инвалидни колички) от Япония; Аида Роман (стрелба с лък) от Мексико; Лидия Валентин (вдигане на тежести) и Хавиер Гомес Ноя (триатлон) от Испания; Дейли Томпсън (пенсиониран, лека атлетика) от Обединеното кралство; и Алисън Феликс (лека атлетика), Миси Франклин (пенсионирана, плуване) и Джесика Лонг (параолимпийско плуване) от САЩ, както и много други.

„Подобаващо е, че подкрепяме най-голямата и най-разнообразна група от спортни посланици за Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020, защото тези игри ще се проведат в града, който ние наричаме свой дом“, заяви Шу Ишибаши, заместник-председател и представителен изпълнителен директор на Bridgestone Corporation: "Спортистите представляват сърцето и душата на Олимпийските и Параолимпийските игри. Спортистите от световна класа в Отбор Bridgestone олицетворяват постоянството, страстта и стремежа, необходими за успех когато сме изправени пред трудности. Невероятно горди сме да отпразнуваме техния път и да работим заедно, за да вдъхновим хората навсякъде да преследват мечтите си.“

Всеки спортен посланик на Отбор Bridgestone е внимателно подбран въз основа на критерии, свързани с основните ценности на компанията, техните лични истории, спортно представяне и участие в обществения живот. Житейският път на всеки един от спортистите ще бъде отбелязан чрез маркетингови, обществени, клиентски и служителски дейности, преди, по време на и след Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020 в съответствие с глобалното послание на компанията „Chase Your Dream”, което има за цел да вдъхнови хората да преодолеят препятствията в преследване на техните цели. Спортистите получават и финансова подкрепа и достъп до продукти, услуги и решения на Bridgestone.

„За мен е чест да представям Отбор Bridgestone и да се присъединя към толкова много невероятни спортисти от цял ​​свят по този път към Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020“, казва Франклин, петкратен олимпийски златен медалист по плуване, който се състезава както в Лондон 2012, така и в Рио 2016: „Bridgestone разбира какво означава да се стремиш към елитно представяне на най-високите нива. Радвам се да си сътруднича с компания, която споделя ценностите ми и вярва толкова силно в подкрепата на Олимпийското движение, Параолимпийското движение и спортистите по целия свят“.

Като част от ангажимента си към иновациите и мобилността, Bridgestone също така започна да прилага своя опит в областта на гумите и каучуковите изделия, за да подкрепи техническия напредък в екипировката за спортисти. В Япония, Bridgestone разработи нови пистови велосипеди за спортистите от японския отбор по състезателно колоездене за Олимпийските игри Токио 2020, а също така разработва параолимпийски проекти, за да подпомогне няколко спорта, включително гуми, използвани за тенис на инвалидни колички.

Компанията се надява да продължи развитието и разширяването на тези дейности, за да повлияе положително на спортистите в допълнителни пазари през следващите години. Допълнителни спортисти и дейности на Bridgestone ще бъдат обявени през следващите месеци по време на обратното броене до Токио 2020.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт