728 x 90

Bridgestone вдъхва увереност с новата си гума Turanza 6

  Като световен лидер за гуми и решения за устойчива мобилност, Bridgestone е силно ангажирана с безопасността на шофьорите. Гумите носят живота на хората и Bridgestone е посветена на защитата и увеличаването на безопасността на пътя във всичко, което прави. Това се свежда до нейните продукти и по-специално до новата Bridgestone Turanza 6, която е проектирана

  Като световен лидер за гуми и решения за устойчива мобилност, Bridgestone е силно ангажирана с безопасността на шофьорите. Гумите носят живота на хората и Bridgestone е посветена на защитата и увеличаването на безопасността на пътя във всичко, което прави. Това се свежда до нейните продукти и по-специално до новата Bridgestone Turanza 6, която е проектирана като отговор на задълбочено потребителско проучване сред София, 27 февруари 2023 г. европейските шофьори, за да разберат какво очакват от лятна туринг гума и ежедневните предизвикателства при шофиране, пред които са изправени. С Turanza 6 и нейното най-
  добро в класа представяне на мокра настилка, Bridgestone предлага на водачите точно това, което искат – нова първокласна гума, която отговаря на техните нужди за безопасност и производителност дори при предизвикателни мокри метеорологични условия, като същевременно предлага превъзходен пробег и подобрена горивна/енергийна ефективност.

  Проектирана за безопасност и производителност

  Според тестове, проведени от един от най-уважаваните независими институти за автомобилно тестване в Европа – TÜV SÜD, Bridgestone Turanza 6 превъзхожда своите конкуренти в сегмента с най-доброто си представяне на мокра настилка в класа . Това включва да бъде най-добрата при маневрите в завои и да предлага изключителна производителност по права линия. Новата Bridgestone Turanza 6 също така постига най-доброто в класа си ниво A-клас на ЕС за сцепление с мокра настилка. Благодарение на патентованите и новаторски технологии ENLITEN и TECHSYN, които са представени за първи път в гума за смяна на Bridgestone в новата Bridgestone Turanza 6, шофьорите получават допълнителни ползи за ефективност и устойчивост, като превъзходен пробег и подобрена горивна/енергийна ефективност. Това също така прави гумата Bridgestone Turanza 6 готова за EV, като помага за оптимизиране на производителността на електрическите превозни средства чрез спестяване на живота на батерията, като същевременно предлага отличен контрол, по-висока толерантност на износване и намален шум от гумите за комфорт на водача.

  Според Световната здравна организация повече от 1,35 милиона души загиват по пътищата в света всяка година

  Други 20 до 50 милиона получават нефатални наранявания, често променящи живота им. 5 Освен че разработва първокласни гуми като Turanza 6, които дават приоритет на безопасността като крайна цел, Bridgestone работи усилено за справяне с проблемите на пътната безопасност и за принос към Целта на ООН за устойчиво развитие за намаляване наполовина на броя на смъртните случаи и нараняванията в световен мащаб от пътнотранспортни произшествия до 2030 г. В подкрепа на тази цел Bridgestone наскоро лансира своето решение Road Damage Detection и предприема множество инициативи за пътна безопасност по целия свят, включително инспекции за безопасност на гумите, обучения по пътна безопасност, образователни програми и скорошно дарение от 1 милион долара за Фонда за пътна безопасност на ООН (UNRSF).

  Кликнете тук, за да гледате видеото на гумата Bridgestone Turanza 6 в действие

  Ангажиментът на Bridgestone към пътната безопасност е част от по-широкия ѝ корпоративен ангажимент – Ангажиментът Bridgestone E8 – който определя стойността, която компанията обещава да предостави на обществото, клиентите и бъдещите поколения в осем фокусни области. Емилио Тиберио, главен оперативен директор и технически директор на Bridgestone EMIA коментира: „Животът е пътуване и ние в Bridgestone се ангажираме да го направим безопасно. Последните изследвания относно пътнотранспортните произшествия показват мащаба на работата, която предстои да се свърши. Шофирането трябва да бъде приятно и безопасно изживяване за всички и Bridgestone се ангажира да подкрепя това чрез своите различни инициативи и иновативни продукти, като новата Bridgestone Turanza 6, който осигурява повишена безопасност и производителност на водачите – позволявайки им да бъдат в безопасност и в контрол, дори на мокри пътища.” Разработена и произведена в Европа, Bridgestone Turanza 6 вече се предлага в целия регион в широко покритие както за пътнически автомобили, така и за SUV автомобили, независимо дали са с двигател с вътрешно горене, хибриди или електрически превозни средства.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт