728 x 90

Когато инатът е повече от необходимото

    Всички сме попадали в ситуации на пътя, в които е необходимо известен компромис – дали заради отнемане на предимство или просто заради неправилна маневрва, принципът е един и същи. Но изглежда двамата шофьори от снимката по-горе са били абсолютно непоклатими в решението си да минат първи. Така се стига до комичната ситуация, в което два

    Всички сме попадали в ситуации на пътя, в които е необходимо известен компромис – дали заради отнемане на предимство или просто заради неправилна маневрва, принципът е един и същи.

    Но изглежда двамата шофьори от снимката по-горе са били абсолютно непоклатими в решението си да минат първи. Така се стига до комичната ситуация, в което два бели седана, SEAT Toledo и FIAT Tipo, буквално се заклещват на станция за магистрални такси в окръг Картал в Турция.

    Според информацията налична за случая, и двамата водачи отчаяно искали да минат първи през пункта, като в крайна сметка никой не отстъпил.

    Към този момент не е ясно кой е нарушителя всъщност, тъй като колите са перфектно поместени в зона, в която трябва да преминава само един автомобил. 

    Смята се, че шофьорът на испанския автомобил е този, който е отнел предимство, но доказателства за това лиспват засега.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт