728 x 90

McLaren 720S с лош късмет на бул. Сливница в София – разби се в Chrysler Voyager

Обикновено не отразяваме пътни инциденти, особено такива по родните пътища. Но вчера привечер (6 септември) София стана свидетел на катастрофа с доста екзотичен автомобил, какъвто и без това виждаме доста рядко в България. Колегите ни от DizzyRiders съобщават за McLaren 720S, който се забива в задницата на Chrysler Voyager. Суперколата е с чужбински номера, а

Обикновено не отразяваме пътни инциденти, особено такива по родните пътища. Но вчера привечер (6 септември) София стана свидетел на катастрофа с доста екзотичен автомобил, какъвто и без това виждаме доста рядко в България.

Колегите ни от DizzyRiders съобщават за McLaren 720S, който се забива в задницата на Chrysler Voyager. Суперколата е с чужбински номера, а неприятната катастрофа се случва на кръстовището на бул. Сливница и ул. Димитър Петков в столицата.

За щастие, няма данни за сериозно пострадали хора, но същото не можем да кажем за McLaren-а, който изглежда се е „мушнал“ под големия американски ван. Как точно се е случил инцидентът – не знаем, но можем да отбележим „застиналият“ спойлер на суперколата, който подсказва за аварийно спиране от висока скорост.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт