728 x 90

Руснак хвърли G63 AMG от хеликоптер – вижте какво остана след 300 метра падане (видео)

  Игор Мороз е руски влогър, който усилено се опитва да добие популярност за видео канала си. Това най-вероятно е и една от причините за действията в последния засега клип на Мороз. В него той обяснява проблемите си след закупуването на чисто нов автомобил Mercedes-AMG G63 през пролетта на 2018 година. Разбираме, че джипката е била

  Игор Мороз е руски влогър, който усилено се опитва да добие популярност за видео канала си. Това най-вероятно е и една от причините за действията в последния засега клип на Мороз.

  В него той обяснява проблемите си след закупуването на чисто нов автомобил Mercedes-AMG G63 през пролетта на 2018 година. Разбираме, че джипката е била в сервиза на практика всеки месец, а от компанията не винаги са поемали разходите по ремонтите.

  Решението изглежда може да бъде само едно – G-класата трябва да бъде разрушена. Това става чрез вдигане с хеликоптер от височина 300 метра, откъдето е пусната в свободно падане към Земята.

  Видеото поставя много въпроси – дали наистина това е заслужена присъда, например? А какво ще кажат полицията и застрахователите? Дали пък всичко не е просто инсценирано?

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт