728 x 90

Ако Mercedes-AMG G63 същестуваше през 40-те години на миналия век…

За дизайна на Mercedes-AMG G63 сме говорили няколко пъти в последните месеци. Спокойно можем да окачествим офроудъра като икона по много отношения, но дали и визията спада към тези критерии е доста трудно да кажем, тъй като най-често дизайнът е доста лично възприятие. Но както и да погледнем на нещата, G-Class остава това, което е,

За дизайна на Mercedes-AMG G63 сме говорили няколко пъти в последните месеци. Спокойно можем да окачествим офроудъра като икона по много отношения, но дали и визията спада към тези критерии е доста трудно да кажем, тъй като най-често дизайнът е доста лично възприятие.

Но както и да погледнем на нещата, G-Class остава това, което е, вече няколко десетилетия подред. А какво ли щеше да бъде, ако ръбатата джипка се беше появила още през 40-те години на миналия век?

Може би точно това се е питал дизайнерът на машината, която можете да видите в галерията по-горе. Произходът на изображенията за жалост е неизвестен за нас, но пък с удоволствие споделяме тези рендъри, макар и – очевидно – изцяло с цел забавление.

Излиза, че дизайнът на колите от 40-те години подхожда относително добре на цялостната концепция на G63. В случая виждаме и характерните за Mercedes-Benz решетки от тази епоха, както и лъскавите капаци на колелата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *