728 x 90

Дилър в САЩ смачка Ferrari 458 Italia и скри от собственика

    Дилър на Ferrari в Сан Антонио, САЩ, се забърка в огромен скандал, който достигна съда. Търговецът на елитни спортни коли е получил автомобил 458 Italia от 2014 година за продажба при уговорена със собственика цена от 239 000 долара. В последствие, хора от шоурума тестват суперколата, с която катастрофират, а щетите я оценяват на т.нар.

    Дилър на Ferrari в Сан Антонио, САЩ, се забърка в огромен скандал, който достигна съда. Търговецът на елитни спортни коли е получил автомобил 458 Italia от 2014 година за продажба при уговорена със собственика цена от 239 000 долара.

    В последствие, хора от шоурума тестват суперколата, с която катастрофират, а щетите я оценяват на т.нар. "пълна загуба" – тоест, колата е икономически неизгодна за ремонт.

    Дилърът решава да не съобщи за инцидента на собственика, а вместо това му казва, че е получена оферта за закупуване на стойност 220 000 долара.

    Оказва се, че самият дилър е готов да плати тази цена, но – все още незнайки това, собственикът отказва. След дълги разговори, все пак, до сделка се стига и чак след това истината за катастрофата излиза на яве.

    В момента вече бившият собственик на суперколата съди шоурума за прикриване на катастрофата и за манипулиране на сделката с цел получаване на комисионна.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт