728 x 90

Откраднаха два Lambo Urus-а в Бостън и ги разбиха един в друг

    Рядко комична ситуация се разигра в щата Бостън в САЩ. Два автомобила Lamborghini Urus бяха откраднати през изминалата нощ, като в крайна сметка и авантюрата завърши с катастрофа. Полицейските служби получават сигнал за кражба в 3:30 през нощта и бързо се отзовават на него. Установяват, че една от витрините на местния дилър на Lamborghini е

    Рядко комична ситуация се разигра в щата Бостън в САЩ. Два автомобила Lamborghini Urus бяха откраднати през изминалата нощ, като в крайна сметка и авантюрата завърши с катастрофа.

    Полицейските служби получават сигнал за кражба в 3:30 през нощта и бързо се отзовават на него. Установяват, че една от витрините на местния дилър на Lamborghini е разбира и от шоурума липсват два Urus-a – един бял и един черен.

    Патрулен автомобил бързо установява локацията на супер скъпите джипки и започва да ги преследва, на което те отговарят с рисково каране с висока скорост.

    На един от светофарите в града единият Urus се удря в спряла кола KIA Soul, а другият италиански SUV не успява да спре и се забива в предния. От мястото на инцидента успява да избяга единият крадец, а другият е заловен от полицията.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт