728 x 90

Да разбиеш чисто нова кола на изкарване от шоурума… (видео)

    Изкарването на чисто нов автомобил от дилърството винаги е специано събитие – независимо дали говорим за базова градска кола или пък за луксозен седан. За жалост, предаването на новия автомобил на собственика от видеото по-долу далеч не е толкова приятно. Напротив, стига се до лек инцидент буквално на метри след прага на шоурума. Не знаем

    Изкарването на чисто нов автомобил от дилърството винаги е специано събитие – независимо дали говорим за базова градска кола или пък за луксозен седан.

    За жалост, предаването на новия автомобил на собственика от видеото по-долу далеч не е толкова приятно. Напротив, стига се до лек инцидент буквално на метри след прага на шоурума.

    Не знаем точната локация на събитието, но най-вероятно става дума за дилърство на KIA в Индия. Автомобилът е чисто нов ван Sedona, а краят му е само секунди след връчването.

    Както се вижда от видеото, автомобилът се забива в стена, която се намира централно срещу изхода. Скоростта не е голяма, но е достатъчна да отвори въздушните възглавници на чисто новия ван.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт