728 x 90

G-Класата като луксозна лодка

    Производителят на състезателни катери Cigarette Racing и спортното подразделение на "Мерцедес" AMG отново обединиха усилия за създаване на ексклузивна лодка. Това вече е 12-ият съвместен проект на брандовете. Този път катерът е вдъхновен от джипката на Mercedes-AMG, съдейки по изображението – "Гелендеваген". Подробности за лодката ще станат известни на 13 февруари. По отдавна наложена традиция

    Производителят на състезателни катери Cigarette Racing и спортното подразделение на "Мерцедес" AMG отново обединиха усилия за създаване на ексклузивна лодка. Това вече е 12-ият съвместен проект на брандовете.

    Този път катерът е вдъхновен от джипката на Mercedes-AMG, съдейки по изображението – "Гелендеваген". Подробности за лодката ще станат известни на 13 февруари. По отдавна наложена традиция новата машина ще бъде показана на изложението в Маями.

    През миналата година партньорите представиха на това шоу катера 41’ AMG Carbon Edition, посветен на хечбека Mercedes-AMG GT 63 S 4-door Coupé. 12,5-метровото плавателно средство получи четири мотора Mercury Racing 400R със сумарна мощност от 1600 конски сили.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт