728 x 90

Аудио системата в новия Audi A8 – 23 говорителя и 1920 вата

Аудио системата в чисто новото поколение Audi A8 не е случайна – разработена е специално за модела от екип на немците и представители на Bang and Olufsen.  Т.нар. Advanced Sound System разполага с цели 23 говорителя, чиято обща мощност възлиза на 1920 вата. Колоните са разположени буквално навсякъде – по страничните колони и под седалките, например,

Аудио системата в чисто новото поколение Audi A8 не е случайна – разработена е специално за модела от екип на немците и представители на Bang and Olufsen. 

Т.нар. Advanced Sound System разполага с цели 23 говорителя, чиято обща мощност възлиза на 1920 вата. Колоните са разположени буквално навсякъде – по страничните колони и под седалките, например, като целта е постигането на максимално пространствен звук.

За управлението на цялата тази система и за постигането на 3D ефект на звука, Audi е разработил специален софтуер за управление, който е уникален и калибриран единствено за луксозния премиум седан.

Специален "топъл" сигнал посреща шофьора и неговите пътници всеки път, когато те влязат в машината. Качеството на звуковата система може да бъде променяно както от возещите се на задната седалка, така и от водача и неговия спътник отпред.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт