728 x 90

FIAT 500 Giannini има 350 к.с. и задно предаване (видео)

По време на не особено популярното автомобилно изложение в Торино един изключителен автомобил прикова вниманието на феновете и медиите. Става дума за уникално преработен FIAT 500, който получава заден двигател и задно предаване. Супер широкият мъник от снимките разполага с 350 к.с., идващи от 1.75-литров мотор на Alfa Romeo. Силата се изпраща само към задните

По време на не особено популярното автомобилно изложение в Торино един изключителен автомобил прикова вниманието на феновете и медиите.

Става дума за уникално преработен FIAT 500, който получава заден двигател и задно предаване. Супер широкият мъник от снимките разполага с 350 к.с., идващи от 1.75-литров мотор на Alfa Romeo. Силата се изпраща само към задните две гуми.

Разбира се, под раздувките се крият подобрено окачване, много по-широки гуми и по-големи спирачки с 6-бутални апарати на предната ос.

Giannini, компанията създала бегачката, казва, че ще произведе около 100 екземпляра от нея. Всеки един от тях ще има цена от 150 000 евро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт