728 x 90

SUV от Bugatti? Не и в този живот…

На практика всички производители от гамата на Volkswagen Group могат да се похвалят с предложение в SUV сегмента – от масовите VW, Skoda, Seat и Audi чак то Bentley и Lamborghini. Но не и Bugatti – френската перла в короната на VAG, която се занимава единствено и само с екзотични суперколи в нисък тираж. Макар и

На практика всички производители от гамата на Volkswagen Group могат да се похвалят с предложение в SUV сегмента – от масовите VW, Skoda, Seat и Audi чак то Bentley и Lamborghini. Но не и Bugatti – френската перла в короната на VAG, която се занимава единствено и само с екзотични суперколи в нисък тираж.

Макар и да е напълно ясно, че поне в следващите няколко години няма да видим джипка от марката, дизайнерът Никита Аксийонов има свое виждане за това как може да изглежда подобен продукт.

В проекта му откриваме характерната за Bugatti радиаторна решетка, както и предни светлини силно заимствани от Chiron. Почти сме сигурни, че рендърът се базира на Renault Koleos, тъй като общата форма на каросерията, както и диодните светлини в предната броня съвпадат изцяло с френския SUV.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт