728 x 90

Все пак ще има Range Rover Coupe, но няма да е от Land Rover

Land Rover реши в последния момент да се откаже от производството на Range Rover с две врати, но все пак се намери фирма, която има интерес в подобен проект. Става дума за Niels van Roij Design. Компанията анонсира представянето на разработка с името Adventum Coupe, която ще се базира именно на луксозния британски SUV. Базираната в

Land Rover реши в последния момент да се откаже от производството на Range Rover с две врати, но все пак се намери фирма, която има интерес в подобен проект.

Става дума за Niels van Roij Design. Компанията анонсира представянето на разработка с името Adventum Coupe, която ще се базира именно на луксозния британски SUV.

Базираната в Лондон фирма ще работи ръчно по единични бройки Range Rover и ще ги превръща в атрактивни купе-SUV-та. Работата по каросерията ще се извършва изцяло от алуминий.

От студиото обещават, че ще предложат на клиентите си множество възможности за индивидуализация на техните коли, както и употреба на различни материали, които не се срещат често в автомобилната индустрия.

Припомняме, че Range Rover се предлагаше на 2-врата машина от завода до 1981 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт