728 x 90

Да превърнеш Suzuki Jimny в Mercedes G-Class…

Новият Suzuki Jimny е един от автомобилите с най-много характер, които можете да си купите от магазина днес. Същото може да се каже и за актуалния Mercedes-Benz G-Class. Какво ще се случи, ако от двата автомобила се създаде един? Снимките в галерията тук дават отговор – тези умалени копия на G-Class всъщност са трансформирани Jimny.

Новият Suzuki Jimny е един от автомобилите с най-много характер, които можете да си купите от магазина днес. Същото може да се каже и за актуалния Mercedes-Benz G-Class.

Какво ще се случи, ако от двата автомобила се създаде един? Снимките в галерията тук дават отговор – тези умалени копия на G-Class всъщност са трансформирани Jimny.

Приликите между оригинала и репликите са очевидни. Предницата разполага със същите фарове и радиаторна решетка, арките на калниците имат идентична форма, а цялостното излъчване е като на мини-G.

Разбира се, от мощните агрегати и луксозния интериор на G-Class няма и помен, но тунинг компанията от Китай, създател на проекта, се е справила отлично с екстериора.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт