728 x 90

42% от американците смятат, че електромобилите се нуждаят от бензин

    Ford изкара резултатите от доста любопитно глобално проучване на тема възприятие от страна на потребителите към електрическите автомобили. Най-шокиращото разкритие е, че около 42 процента от запитаните американци смятат, че електромобилите се нуждаят от зареждане с бензин. Ford иронично пита – да дали и прахосмукачките не се нуждаят от дизел? Друг изненадващ факт е, че

    Ford изкара резултатите от доста любопитно глобално проучване на тема възприятие от страна на потребителите към електрическите автомобили.

    Най-шокиращото разкритие е, че около 42 процента от запитаните американци смятат, че електромобилите се нуждаят от зареждане с бензин. Ford иронично пита – да дали и прахосмукачките не се нуждаят от дизел?

    Друг изненадващ факт е, че и в Европа, и в САЩ 90 процента от потребителите мислят, че EV-тата са бавни и това е една от причините да не си купуват такава машина.

    Освен това, хората масово смятат, че електрическите коли не могат да дърпат ремаркета. Макар и това да не е особено важен фактор за Европа, в САЩ голяма част от клиентите се интересуват от тази характеристика на модерните автомобили.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт