728 x 90

Изненада: Ford Mustang Mach-E ще пристигне в Европа преди САЩ

Без съмнение Mustang Mach-E е един от най-интересните продукти, лансирани от Ford през последните години. Американците залагат много на него, като планират да го продават и от двете страни на Океана. Изненадващо, клиентите в Европа ще могат да се сдобият със своите екземпляри дори преди тези от САЩ. Това важи за някои страни от Стария

Без съмнение Mustang Mach-E е един от най-интересните продукти, лансирани от Ford през последните години. Американците залагат много на него, като планират да го продават и от двете страни на Океана.

Изненадващо, клиентите в Европа ще могат да се сдобият със своите екземпляри дори преди тези от САЩ. Това важи за някои страни от Стария континент, където електрическите автомобили имат особено висока популярност като Норвегия и Холандия.

Това най-вероятно ще се случи след средата на 2020 година, когато Норвегия и още няколко страни ще могат да получат доставка на всички модели от серията, които се продават към момента – First Edition, Premium, Select California Route 1.

Скоро след това, в седмиците преди Нова Година, американските потребители също ще получат първите доставки. За 2021 година остава лансирането на топ версията засега, която носи индекса GT.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт