728 x 90

4-врата Mazda с 350 к.с. дебютира до няколко месеца?

Серийна версия на концептуалния модел Mazda Vision Coupe се очаква да дебютира до края на настоящата година или в първите месеци на 2020 година. Това сочат няколко различни източника от Япония. Best Car съобщава, че возилото ще се появи по време на изложението в Токио и ще бъде базирано на изцяло нова платформа със задно предаване,

Серийна версия на концептуалния модел Mazda Vision Coupe се очаква да дебютира до края на настоящата година или в първите месеци на 2020 година. Това сочат няколко различни източника от Япония.

Best Car съобщава, че возилото ще се появи по време на изложението в Токио и ще бъде базирано на изцяло нова платформа със задно предаване, която бе анонсирана преди време.

Голямата новина тук, освен атрактивния дизайн, ще бъде 3.0-литровият турбо бензинов мотор под предния капак, който ще развива мощност от 350 к.с.

Моторът е редови, ще разполага със система за компресионно запалване на горивото и ще залага на лека хибридна помощ. Целта ще бъде да се превърне в един от най-ефективните 6-цилиндрови мотори на пазара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт