728 x 90

Вижте как изглежда базовият VW Golf с 1.0 мотор и 90 к.с.

Осмото поколение на Volkswagen Golf вече е в продажба на много места по Европа. В Германия, както и в други страни, се предлага базова версия на модела, която разполага с 1.0-литров мотор. Снимките в галерията показват как изглежда това возило, чиято цена е точно 19 995 евро. Трицилиндровият агрегат има 90 к.с., а хечбекът е

Осмото поколение на Volkswagen Golf вече е в продажба на много места по Европа. В Германия, както и в други страни, се предлага базова версия на модела, която разполага с 1.0-литров мотор.

Снимките в галерията показват как изглежда това возило, чиято цена е точно 19 995 евро. Трицилиндровият агрегат има 90 к.с., а хечбекът е оборудван с 5-степенна ръчна скоростна кутия и 15-цолови железни джанти с тасове.

Интересно е, че срещу тази сума клиентите могат да изберат само един екстериорен цвят и той е черен. Всеки друг цвят, дори и обикновеното бяло, се доплаща.

Срещу сумата от 2500 евро, клиентите могат да получат версията на модела със 115 конски сили и 6-степенна скоростна кутия. В този пакет се включват и доста други екстри, като регулираща се по височина шофьорска седалка, 16-цолови колела и други.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт