728 x 90

Спипаха обновения VW Tiguan без камуфлаж

    В разположение на френското издание L´Automobile се оказа шпионска снимка на обновения Volkswagen Tiguan, който е направен по време на официална фотосесия на рестайлинговия модел. Предполага се, че публичният дебют на автомобила ще се състои през март по време на Автосалон Женева 2020. Съдейки по фотографията, след рестайлинга Tiguan е взаимствал стилистически елементи от хечбека

    В разположение на френското издание L´Automobile се оказа шпионска снимка на обновения Volkswagen Tiguan, който е направен по време на официална фотосесия на рестайлинговия модел. Предполага се, че публичният дебют на автомобила ще се състои през март по време на Автосалон Женева 2020.

    Съдейки по фотографията, след рестайлинга Tiguan е взаимствал стилистически елементи от хечбека VW Golf осмо поколение. В частност, върху кросоувъра ще се появят нови предни фарове със сложни светодиодни "шарки" и малък спойлер на задната врата, докато решетката на радиатора ще бъде направена в духа на „по-стария“ Touareg.

    Все още няма снимки на интериора, но може да се предположи, че VW Tiguan ще получи нов волан, различен селектор за предавките и ново поколение MIB 3 инфотейнмънт комплекс.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт