728 x 90

Bentley Mulliner Bacalar – кабрио за $2 милиона (видео)

Британската компания публикува първи тийзър от нов ексклузивен модел с подвижен покрив, който ще бъде с пределно малък тираж за най-престижните клиенти на британската марка. Автомобилът със стойност около $2 млн ще получи наименованието Bentley Mulliner Bacalar. Той е кръстен Bacalar в чест на популярния туристически център в Мексико, прочут със своето едноименно езеро. Кабриолетът

Британската компания публикува първи тийзър от нов ексклузивен модел с подвижен покрив, който ще бъде с пределно малък тираж за най-престижните клиенти на британската марка. Автомобилът със стойност около $2 млн ще получи наименованието Bentley Mulliner Bacalar.

Той е кръстен Bacalar в чест на популярния туристически център в Мексико, прочут със своето едноименно езеро. Кабриолетът е бъде разработен от специалистите в придворното ателие Mulliner, което ще създаде собствен автомобил с уникална конструкция от 2002 година насам.

В интериора са използвани иновационни и редки материали. Новият кабриолет ще получи редица стилистически решения от шестметровия електрически концептуален автомобил Bentley EXP 100 GT, който беше произведен през лятото на миналата година в чест на 100-годишния юбилей на британската марка.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт