728 x 90

Марките JEEP, ALFA ROMEO, FIAT и ABARTH с чисто нов дом в София

Шоурумът на ул. „Резбарска“ № 5 е познато място за феновете на  Jeep – американската легенда се предлагаше там преди време. Сега обаче той се превръща в модерен мултибранд център, следващ иновативната „car mall“ концепция на производителя. Всъщност новият уютен дом на тези марки е пряк резултат на продължаващото прегрупиране и окрупняване на автомобилното производство,

Шоурумът на ул. „Резбарска“ № 5 е познато място за феновете на  Jeep – американската легенда се предлагаше там преди време. Сега обаче той се превръща в модерен мултибранд център, следващ иновативната „car mall“ концепция на производителя.

Всъщност новият уютен дом на тези марки е пряк резултат на продължаващото прегрупиране и окрупняване на автомобилното производство, което вече има своето отражение и на нашия пазар. В началото на ноември  компанията „София Франс Ауто“ (SFA), която предлага в България Peugeot, Citroen, Opel, DS Automobiles и пикапите Isuzu, обяви, че чрез новото си дъщерно дружество „Ес Еф Ей Аутомотив“ (SFA Automotive) става официален вносител и на марките Alfa Romeo, Jeep, FIAT и Abarth на глобалния производител Stellantis. А само месец по-късно вече е факт и новият търговският център SFA RETAIL СОФИЯ – 4.

В пълна хармония под покрива на този шоурум вече са представени актуалните модели от гамата на новите марки. Там ще се обслужват и клиентите на лекотоварната гама FIAT Professional, както и феновете на  автомобили със специален спортен заряд Abarth. Обособена е зона за демонстрационни автомобили, които ще са на разположение на клиентите за пробно шофиране. За моделите с електрическо задвижване са осигурени две зарядни станции.

Шоурумът стартира своята дейност със специални отстъпки за налични нови автомобили Alfa Romeo, Jeep и FIAT още от идния понеделник, 4.12.2023 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт