728 x 90

Mansory посегнаха и на Cadillac Escalade

  Огромният пълноразмерен SUV модел Cadillac Escalade е достатъчно впечатляващ сам по себе си – но недостатъчно за тунера Mansory. Компанията от Горен Пфалц дарява бабанкото с карбонови части, 26-цолови джанти и в скоро време – с повече от 700 к.с. Cadillac Escalade е олицетворение на американската мечта на четири колела. Огромен, комфортен и луксозен. Актуалното

  Огромният пълноразмерен SUV модел Cadillac Escalade е достатъчно впечатляващ сам по себе си – но недостатъчно за тунера Mansory. Компанията от Горен Пфалц дарява бабанкото с карбонови части, 26-цолови джанти и в скоро време – с повече от 700 к.с.

  Cadillac Escalade е олицетворение на американската мечта на четири колела. Огромен, комфортен и луксозен. Актуалното пето поколение въплъщава тези качества до съвършенство от 2020 г. насам. Но това в никакъв случай не е причина Mansory да не ги доведе до крайност.

  Показаната тук бяло-черна ескалация на Escalade е първата версия от благородната ковачница в Горен Пфалц. Особено бият на очи черните колела. Всъщност това са боядисани 26-цолови ковани джанти (от модела FD.15) с гуми с невероятния размер 295/30 R26. 


  Бодикит с много карбон

  Разбира се, всичко не свършва с колелата. За да хармонират с тях, тунерът изработва и редица карбонови части – за предната част, праговете, покрива и задната част, – които променят по-скоро визията, отколкото аеродинамиката. Така или иначе, те доближават огромния, дълъг 5,77 м SUV (LWB) до земята.

  „Черно злато“ с елегантна изработка се среща и върху корпусите на огледалата, страничните „хриле“, въздушните отвори на капака на двигателя и по задните колони. От друга страна,   разширенията на калниците са издържани по-скоро дискретно в бяло. В задната част на автомобила господстват четирите дебели ауспухови накрайника на високоефективната изпускателна система на Mansory, чиято основна цел е да осигуряват богат звук.


  Вътрешни достойнства и повишаване на мощността

  Интериорът е покрит с най-фина кожа и много надписи Mansory. Дори постелките на пода са с кожени елементи. Бежовият цвят на кожата трябва да хармонира добре с дървото на арматурното табло и с карбоновите части, например на праговете на вратите.

  Погледът под капака разкрива различни модификации, повишаващи мощността на 6,2-литровия V8 двигател. Mansory първоначално го настройва за 461 к.с. и 650 Нм въртящ момент. В близко бъдеще програмата за тунинг ще бъде разширена с ъпгрейди и в нея ще бъде включен най-мощният сериен Cadillac на всички времена. Той още фабрично разполага с 691 к.с. и 885 нютонметра.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт