728 x 90

Jeep създаде специален Avenger за Ювентус

Дебютът на първия изцяло електрически SUV на марката Jeep ще бъде отбелязан от футболния отбор на „Ювентус“ с надпис Jeep Avenger на видно място върху екипите на играчите в домакинския мач срещу „Интер“ в неделя (6 ноември). Това ще бъде лимитирана версия на фланелката на „Ювентус“, отразяваща набраната инерция от представянето на новия Jeep Avenger

Дебютът на първия изцяло електрически SUV на марката Jeep ще бъде отбелязан от футболния отбор на „Ювентус“ с надпис Jeep Avenger на видно място върху екипите на играчите в домакинския мач срещу „Интер“ в неделя (6 ноември). Това ще бъде лимитирана версия на фланелката на „Ювентус“, отразяваща набраната инерция от представянето на новия Jeep Avenger на автомобилното изложение в Париж.

От началото на настоящия футболен сезон логото на Jeep върху фланелката е подсилено със светкавици, за да се подчертае пътят на марката към електрификация на моделната гама и нейната еволюция към устойчива мобилност. Сега и яркожълтото лого на Avenger е добавено върху емблематичната черно-бяла фланелка, която от днес може да се закупи на страницата на официалния онлайн магазин на „Ювентус“.

„Компактният Jeep Avenger поставя началото на въвеждането на гама от мощни, напълно електрически превозни средства и заема важно място в глобалната стратегия за електрификация на марката, която се движи към превръщането си в световен SUV лидер с нулеви емисии“, каза Антонела Бруно, ръководител на Jeep Europe в Stellantis.

„Ние сме щастливи, че Jeep и „Ювентус“ могат да отбележат въвеждането на новия модел по този начин. Avenger е изцяло нов автомобил, който допълва нашата SUV гама в Европа, като добавяме още едно ниво на електрификация към портфолиото си и осъществяваме следващата стъпка в еволюцията на марката към постигане на нашата визия за свобода с нулеви емисии“, добави тя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт