728 x 90

БГ пазар: Продават този малък симпатяга Innocenti 500 за 800 лева

Кръстен простичко 500, малкият хечбек е произведен през 1991 година и разполага с 3-цилиндров двигател от Daihatsu.

Innocenti (чете се Иноченти) определено не е много популярна автомобилна фирма у нас. Компанията е създадена през 1920 г. от Фердинандо Иноченти, бивш ковач, роден в Пеша. След Втората Световна война Фердинандо създава свое собствено предприятие за производство на малолитражни автомобили и мотопеди. В цялата си история марката е създавала и продавала само малки автомобили.

От по-късната ера на Innocenti идва автомобила, който виждате на снимките. Кръстен простичко 500, малкият хечбек е произведен през 1991 година и разполага с 3-цилиндров двигател от Daihatsu.

Както можете да видите от снимките, машината не е в перфектно състояния. Напротив – нуждае се от пълна реставрация, но пък всичко изглежда оригинално. С оглед необходимостта от възстановяване, исканата цена е съвсем разумна. В коментари на обявата разбираме, че продавачът е съгласен да се раздели с малкия Innocenti срещу 700-800 лева. Вижте повече в оригиналната обява.

Прочети още:
Искате Mercedes с ръчни скорости? Вземете този А200 за 56 500 лв.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт