728 x 90

Офроудърът Ineos Grenadier ще се продава официално и в България

Партньорът, заедно със своите сервизи, ще формират гръбнака на сервизната мрежа в България.

Ineos Automotive номинира партньора, който ще оперира като първи търговски обект в България. Той е част от 160-те потвърдени локации по целия свят. До края на 2022 г. Ineos планира да създаде мрежа от 200 търговски и сервизни обекти за Grenadier, обхващащи над 50 страни, включващи установени дилърски групи, 4X4 специалисти и търговци на селскостопанска техника.

Потвърденият търговец в България е Силвър Стар Моторс в София. Ineos вече работи с ритейла, за да създаде своя търговски обект и да бъде готов да посрещне клиенти през следващите няколко месеца. Този процес включва интензивна програма на Ineos за обучение на търговските агенти и сервизните техници. Ритейл обектът ще отвори врати през лятото.

Целта е по-голямата част от клиентите в България да бъдат на разумно разстояние от оторизиран сервиз на Ineos. Партньорът, заедно със своите сервизи, ще формират гръбнака на сервизната мрежа в България.

“Работихме неуморно повече от година, за да намерим партньори, които споделят нашия ентусиазъм и вълнение за Grenadier“, каза Клаус Хартман, ръководител на Ineos Automotive за Европа. „Те познават любителите на 4X4 и техните изисквания и имат доказан опит в премиум обслужването. Заедно с избраните партньори очакваме с нетърпение да предоставим на клиентите на Grenadier съветите, насоките и подкрепата, от които се нуждаят.”

Потенциалните клиенти могат да намерят най-близкия търговец на дребно Grenadier чрез интерактивна карта на адрес ineosgrenadier.com.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт